New Universal Wiper Blades ngarep

Katrangan singkat:

SG580

Nomer Model: SG580

Wiper wiper flat ngarep universal tansah populer ing aftermarkets otomotif. Bisa pas karo 99% kendaraan ing pasar. Instalasi sing gampang banget nalika digunakake ing mobil sampeyan.Wiper wiper ngarep universal anyar dilengkapi spoiler aero kanggo nyekel angin nalika nyopir.


Detail Produk

Tag produk

 

Nomer Model: SG580

Pambuka:

 https://www.chinahongwipers.com/new-wiper-blade/

Wiper wiper ngarep universallengen U-hook / J-hook pas kanggo 99% mobil ing pasar.adaptor POM kang awet, nyandhang-resistance lan kekuatan.

Isi Ulang Karet Alami: dilapisi Teflon, tahan nyandhang lan karet tahan tuwa sing diimpor saka Thailand.

Double SK6 Spring Steel: Iku pas karo kaca ngarep banget lan paweling lan resistance karat, resilience.

TPR Spoiler: nyandhang-resistance, kateguhan, fastness lan nyandhang-resistance.

 

Parameter produk:

Artikel: SG580

Tipe: wiper wiper universal ngarep

Nyopir: nyopir tangan kiwa

Adaptor: u-hook/J-hook

Ukuran: 12-28

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, TPR, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949

 

Bagan ukuran:

wiper wiper

Kaluwihan produk:

Dirancang khususwiper wiper ngarepadaptor u-hook lan duwe paten pasar domestik kita dhewe.Mung cocog kanggo negara nyopir kiwa.Spoiler TPR lan karet alam impor Thailand sing dilapisi Teflon, lubricity kuwat, tahan nyandhang lan resistensi tuwa. Sangat populer ing pasar Amerika, Eropa lan Asia.Minangka vendor pabrikan wiper mobil, kualitas minangka inti saka kabeh kegiatan.Tipe anyar ikiwiper mobil ngarepbakal mbantu nyekel pasar anyar lan menang liyane lan liyane apik bisnis.

 

Sistem Kontrol Kualitas:

Kualitas minangka inti saka kabeh aktivitas.Stable lan kualitas apik minangka basis kanggo kerjasama karo pelanggan.Sistem kontrol kualitas sing ketat kita ing ngisor iki:

1.Kabeh bahan mentah kudu ngliwati kabeh tes ing tenaga kerja, kalebu pengepakan bahan mentah (kotak warna, kothak pvc, lsp.)

2. Spoiler wiper wiper kudu liwati testing ing mesin UV liwat 72 jam, iku ora bakal nguripake putih lan metu saka wangun.

3.Using komputer kanggo ngontrol kabeh radian saka spring steel.and sinaoni maneh dening buruh profesional kita.

4.Wiper Rubber refills kudu liwati 72 jam test ing mesin UV.Lan mesin tes tension.

5. Kinerja wiping kudu dites liwat 50.0000bunder.

 

Kanthi 18+ taun pengalaman manufakturwiper wiper ngareplan wiper mburi ing industri bagean otomotif, kita ora mung fokus ing kontrol kualitas wiper kang, desain wiper anyar lan mbenakake, nanging uga Care babagan layanan sawise-sales.Pilih SOGOODwiper kaca ngarep, kita nyoba sing paling apik kanggo nggawe sampeyan marem.

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita