China Kaca Wiper Grosir supplier

Katrangan singkat:

SG585

Nomer Model: SG585

Pambuka:

Blade wiper sing dirancang kanthi aerodinamis tanpa bingkai iki nggunakake baja musim semi sing ora bisa dilalekake, sing bisa adaptasi karo kurva kaca ngarep sing beda, lan menehi tampilan nyopir sing jelas.Minangka supplier grosir Wiper Kaca, kita nyedhiyakake adaptor sing wis diinstal U-hook sing bisa mbantu sampeyan nginstal luwih cepet.

 

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: adaptor U-hook

Ukuran: 12-28

Garansi: 12 wulan

Bahan: : POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Suhu sing ditrapake: -60 ℃ - 60 ℃

Layanan: OEM/ODM

 


Detail Produk

Tag produk

Presentasi Detail Produk:

 wiper kaca depan

Adaptor universal sing wis diinstal cocog karo akeh jinis lengen wiper.

Ukuran prabédan kanthi tekanan baja musim semi sing beda kanggo mesthekake kontak kaca ngarep wiper sing paling optimal kanggo nyopir sing luwih aman kanggo sampeyan.

Desain paten iki tahan nyandhang lan tahan karat.Bahan POM ing mburi tahan suhu dhuwur, kekuatan dhuwur lan awet.

Kita nggunakake karet alam sing bisa mbantu njamin kinerja sing konsisten ing kondisi cuaca sing ekstrem.

 

Spesifikasi Teknis:

Artikel: SG585

Tipe: FramelessGrosir wiper kaca

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: adaptor U-hook

Ukuran: 12-28

Garansi: 12 wulan

Bahan: : POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Suhu sing ditrapake: -60 ℃ - 60 ℃

Layanan: OEM/ODM

Paket: kotak Warna, blister, PVC

 

Ukuran Range:

 wiper wiper

MinangkaGrosir wiper kacasupplier, kita nyedhiyani kisaran ukuran lengkap lan support ukuran selaras layanan.

 

Sistem Kontrol Kualitas:

Minangka China profesionalGrosir wiper kacasupplier, kita tansah njupuk kualitas minangka pisanan lan nyedhiyani wiper kualitas standar kanggo pelanggan. 

Kita duwe sistem kontrol kualitas lengkap kaya ing ngisor iki:

1.Bahan mentah kudu ngliwati kabeh tes (kateguhan, kekuatan lan resistensi tuwa) ing tenaga kerja kita

2. Spoiler bakal dites ing mesin UV luwih saka 72 jam, ora bakal dadi putih lan metu saka wangun

3.All radian saka baja spring bakal kontrol dening komputer lan mriksa maneh dening buruh experienced kita

4. Isi ulang karet kita bakal ngliwati tes 72 jam ing mesin UV, ora bakal owah

 

We are aChina Kaca Wiper Grosir supplierlan fokus ing wiper wiper kanggo 18 taun, kita tansah golek sawetara solusi sing paling apik kanggo macem-macem pelanggan.

 

Yen sampeyan pengin tuwuh merek pribadhi dhewe, utawa pengin nggedhekake bisnis onderdil mobil, tinggal pesen menyang kita kanggo entuk rincian liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita