Produsen wiper wiper musim dingin multi adaptor China

Katrangan singkat:

SG890

Nomer Model: SG890

Pambuka:

SG890 Ultra Climate Winter Wiper, minangka piranti sing digunakake kanggo mbusak udan, salju, es, cairan mesin cuci, banyu, lan / utawa lebu saka kaca ngarep kendaraan, pas kanggo 99% mobil Amerika, Eropa lan Asia, fungsi gedhe, isih bisa digunakake. bisa uga ing kahanan nemen lan nggawa kahanan nyopir apik kanggo pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Rincian produk

Artikel: SG890

Tipe:Wiper musim dingin multifungsi

Nyopir: cocok kanggo nyopir tangan kiwa

Adaptor: 6 Adaptor POM kanggo 99% mobil ing pasar

Ukuran: Saka 12" nganti 28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: karet EPDM, POM, Karet sintetis, lapisan resin khusus, paduan wesi seng

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Multi-fungsi Winter Wiper Blade Gawe Mobil Cocog kanggo 99% model mobil
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG890
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan Karet EPDM, POM, Karet sintetis, lapisan resin khusus, paduan wesi seng posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Tliti ngecor lan nglereni teknologi kanggo mesthekake wiping cleanliness.

2. Super Clear 20+ taun R & D karet lan teknologi produksi.

3. Karet sintetis kinerja dhuwur digabungake karo proses lapisan resin khusus, nyegah penuaan produk lan adaptasi karo ekstrem cuaca.

4. Ngleksanakake karo teknologi pain pindho lapisan otomatis, nglindhungi pigura saka kahanan cuaca atos karo erosi apik lan resistance karat.

5. Boots karet protèktif mbantu nyegah penumpukan salju lan es

6. Digawe saka baja dhuwur-bahan lan karet extruded kanggo kekiatan lan kinerja.

7. Kinerja sing apik banget ing kondisi cuaca musim dingin sing ekstrem

8. Malah karo meksa kaca ngarep, wipes cleanly lan mbenakake visibilitas nyopir

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita