Winter Wiper Blade

  • Best Snow Winter Clear View Multifunctional Dipanaskan Car Wiper Blades

    Best Snow Winter Clear View Multifunctional Dipanaskan Car Wiper Blades

    Model Nomer: SG907

    Pambuka:

    Wiper wiper digawe panas, kanthi nyambungake langsung menyang kutub baterei positif lan negatif kendaraan, gampang dipasang lan dadi panas kanthi otomatis aktif nalika suhu 2 derajat utawa ngisor lan mesin mlaku.Pemanasan cepet mbantu nyegah udan beku, es, salju lan cairan mesin cuci sing nyebabake visibilitas lan nyopir luwih aman.

  • Produsen wiper wiper musim dingin multi adaptor China

    Produsen wiper wiper musim dingin multi adaptor China

    Nomer Model: SG890

    Pambuka:

    SG890 Ultra Climate Winter Wiper, minangka piranti sing digunakake kanggo mbusak udan, salju, es, cairan mesin cuci, banyu, lan / utawa lebu saka kaca ngarep kendaraan, pas kanggo 99% mobil Amerika, Eropa lan Asia, fungsi gedhe, isih bisa digunakake. bisa uga ing kahanan nemen lan nggawa kahanan nyopir apik kanggo pelanggan.