Model anyar saka multi-fungsi Frameless wiper blade

Katrangan singkat:

SG680

Nomer Model: SG680

Pambuka:

SG680 multi-fungsi wiper Karet alam ditutupi karo Teflon kanggo nggunakake luwih sepi lan nyandhang resistance lan tuwa resistance, lan meets syarat fungsi kuat, desain apik lan kualitas kelas siji.Ana titik stres sing ora kaetung, panggunaan stres sing seragam, nyebabake kahanan nyopir sing luwih jelas, wiper kanthi ukuran sing beda-beda duwe kisaran tekanan sing beda-beda, sing ndadekake wiper luwih pas karo kaca lan menehi perjalanan sing aman.


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Rincian produk

Artikel: SG680

Tipe:Wiper Mobil Tanpa Bingkai Multifungsi

Nyopir: cocok kanggo nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 5 Adaptor POM kanggo 99% mobil ing pasar

Ukuran: Saka 12" nganti 28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade multi-fungsi Gawe Mobil Cocog kanggo 99% model mobil
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG680
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Gampang kanggo pas--5 detik kanggo nginstal.

2. Prasaja lan katon ayu

3. Cocog kanggo nyopir tangan kiwa lan tengen

4.Natural karet ditutupi karo Teflon kanggo nggunakake sepi lan nyandhang resistance lan tuwa resistance.

5. Baja spring punika electrophoretic lan ora gampang teyeng

6. Cocok kanggo kabeh kinerja cuaca.

7. Luwih pas karo kaca ngarep: ana titik stres sing ora kaetung, panggunaan stres seragam, nyebabake kahanan nyopir sing luwih jelas

8. Cocog kanggo 99% kendaraan Amerika, Eropa lan Asia.

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita