Model anyar saka multi-fungsi balok wiper blade

Katrangan singkat:

SG827

Model Nomer: SG827

Pambuka:

SG827 multi-fungsi balok wiper, karet alam ditutupi karo Teflon kanggo nggunakake luwih sepi lan nyandhang resistance lan resistance tuwa, lan meets syarat fungsi kuat, desain apik lan kualitas kelas siji.Anyar, sistem Inovatif pinter karo 14 adaptor, saben wiper wiper pas luwih saka 14 wiper arms-multi-klip beda, langsung lan jangkoan cepet kanggo 99% model kendaraan anyar.


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Rincian produk

Artikel: SG827

Tipe: Multi-fungsi balok Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 14 Adaptor POM kanggo 99% model mobil

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade multi-fungsi Gawe Mobil Cocog kanggo 99% model mobil
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG827
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Multi-Adaptor:

Anyar, sistem adaptor pinter Sistem inovatif karo 15 adaptor, saben wiper wiper pas luwih saka 15 wiper arms-multi-klip, langsung lan jangkoan cepet kanggo model kendaraan anyar.

2. Gampang Fitting - 5 detik nginstal

3.Karet kualitas dhuwur kanggo wiping / teflon Coating sepi lan efektif - kinerja Quieter

4.Cocok kanggo kabeh kinerja cuaca.

5. Tekanan beda spring baja kanggo nggawe manawa wiper wiper kontak kaca ngarep paling luweh kanggo driving luwih aman kanggo sampeyan.

6. Cocog kanggo 99% kendaraan Amerika, Eropa lan Asia.

7. Ana TCTerms kaku kaetung, nggunakake kaku seragam, asil ing kahanan driving luwih cetha

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita