Blades Wiper Logam Mobil Ngarep Ngarep

Katrangan singkat:

SG310

Model Nomer: SG310

Pambuka:

Wiper logam SG310 nggunakake Karet Kelas A, lan panggantos sing apik kanggo lading lawas.Isi ulang blade wiper premium, digawe saka karet alam 100% kualitas paling dhuwur sing diolah nganggo penstabil uv.Grumbulan lan keling kanggo nggabungake pigura sing beda bebarengan.Banjur nggunakake kabel baja warata kanggo nggabungake karo isi ulang karet lan pungkasanipun supaya kabeh bagean liwat claws lan Gunakake mesin X-ray kanggo nyepetake titik kunci, luwih stabil.


Detail Produk

Tag produk

Artikel: SG310

Tipe: Wiper Mobil Logam Universal

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 1 Adaptor POM kanggo 99.9% mobil Asia, Jepang, & Korea

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, Cold-rolled sheet, Isi ulang karet alam, Kawat baja datar

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 600 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade Universal Kab Gawe Mobil Cocog kanggo 99% mobil Asia
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG310
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 10.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan POM, Cold-rolled sheet, Isi ulang karet alam, Kawat baja datar posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Sampurna wiping tanpa juddering utawa smears thanks kanggo lapisan khusus

2. Sepi lan lancar wiping - ora ngangkat utawa geter

3. Cepet lan gampang pas ing mobil

4.Cocok kanggo kabeh kinerja cuaca

5. Cocog kanggo nyopir tangan kiwa lan tengen

6. Luwih pas karo kaca ngarep.

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk