Wiper Kaca Mobil Kualitas OEM

Katrangan singkat:

SG910

Model Nomer: SG910

Iki minangka desain wiper logam khusus sing digunakake ing bus.Kualitas dhuwur 1.4mm kekandelan karo galvanis seng baja bisa meets OEM safety lan kekiatan standar.Minangka supplier wiper kaca mobil profesional, kita luwih nyaranake desain iki kanggo bus, amarga luwih unggul tinimbang wiper wiper konvensional sing paling apik.


Detail Produk

Tag produk

Presentasi Detail Produk:

Pemasok Wiper Kaca Mobil 2

Digawe saka kualitas dhuwur 1.4mm kekandelan karo galvanis seng baja, kang kinerja unggul saka wiper wiper conventional umum.

construction logam awet kanggo nindakake ing kondisi nemen, lan wis Kabeh kinerja cuaca.

Urip sing dawa banget kanthi ngisi ulang karet lapisan Teflon kanthi presisi bisa menehi reresik tanpa coretan lan sepi.

BUS Tunggalwiper kaca mobilpacking, kang luwih awet lan supaya packaging karusakan.

 

Spesifikasi Teknis:

Artikel: SG910

Tipe: tugas abotwiper kaca mobil

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 1 adaptor kanggo pas

Ukuran: 32, 36, 38, 40

Garansi: 12 wulan

Bahan: rangka logam SPCC, baja seng 1.4mm

Suhu sing ditrapake: -60 ℃ - 60 ℃

Layanan: OEM/ODM

Paket: kotak Warna, blister, PVC

 

Ukuran Range:

Minangka kualitas OEMWiper Kaca Mobil Kabsupplier, kita nyedhiyani ngisor ukuran kisaran lan ndhukung ukuran layanan selaras.

inch

32

36

38

40

mm

800

900

950

1000

 

Sistem Kontrol Kualitas:

Kita minangka pemasok Wiper Kaca Depan Mobil luwih saka 18 taun, kita mesthi njupuk kualitas minangka sing pertama lan nyedhiyakake blades wiper kualitas standar kanggo para pelanggan.

Kita duwe sistem kontrol kualitas lengkap kaya ing ngisor iki:

  1. Bahan mentah kudu ngliwati kabeh tes (kateguhan, kekuatan lan resistensi tuwa) ing tenaga kerja kita.
  2. Spoiler bakal dites ing mesin UV luwih saka 72 jam, ora bakal dadi putih lan metu saka wangun.
  3. Kabeh radian saka baja spring bakal kontrol dening komputer lan mriksa maneh dening buruh experienced kita.
  4. Isi ulang karet kita bakal ngliwati tes 72 jam ing mesin UV, ora bakal owah.

Kita minangka pemasok wiper kaca ngarep China kanthi sertifikasi ISO9001 lan IATF16949, kita wis fokus ing industri wiper blade luwih saka 18 taun, lan duwe pengalaman berkembang karo sawetara merek global lan pabrik OE.

 

We are looking nerusake kanggo duwe kasempatan kanggo tuwuh wiper wiper sukses karo sampeyan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita