High Performance Kabeh Season Frame Wiper Blades

Katrangan singkat:

SG308

Nomer Model: SG308

Pambuka:

Lembar sing digulung kadhemen digunakake kanggo pigura miturut ukuran sing beda-beda, pigura bakal dadi kantong kanggo pigura sing beda-beda, lan disemprotake kaping 2-3 kanthi bubuk, kemampuan anti-karat sing kuwat, lan duwe bolongan udara, bisa nuntun aliran, luwih mantep.Ketebalan blade wiper pigura SG308 yaiku 1.2mm, luwih stabil nalika ngusap.


Detail Produk

Tag produk

Artikel: SG308

Tipe: Universal Frame Car Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 1 Adaptor POM kanggo 99.9% mobil Asia, Jepang, & Korea

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, Cold-rolled sheet, Isi ulang karet alam, Kawat baja datar

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 600 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade Universal Kab Gawe Mobil Cocog kanggo 99% mobil Asia
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG308
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 10.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan POM, Cold-rolled sheet, Isi ulang karet alam, Kawat baja datar posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Gampang kanggo nginstal- 5 detik;

2. Kabeh kinerja cuaca;

3. Ora gampang kanggo ngeculaké nalika nyopir;

4. Cocog kanggo mobil drive kiwa utawa tengen;

5.Teflon ditutupi karet kanggo dangu;

6. Luwih Stabil, Luwih resik lan tanpa coretan nalika nggunakake;

7. tahan korosi.

8.The Claw titik karo karet luwih ditutup

9. Struktur kabèh luwih stabil, wiping Gamelan

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk