Hot Sale Wiper Blade

  • IATF16949 China Produsèn wiper alus

    IATF16949 China Produsèn wiper alus

    Nomer Model: SG530

    MinangkaProdusen wiper wiper alus China, kita duwe departemen R&D dhewe kanggo ngrancang wiper anyar lan nganyarke wiper saiki, kanggo ketemu owah-owahan pasar.SG 530 minangka produk sing dikembangake miturut kualitas sing paling murah lan apik, cocok kanggo kabeh cuaca kanthi efek wiping sing apik.

  • Wiper kaca mobil cina kualitas premium

    Wiper kaca mobil cina kualitas premium

    Model No. SG828

    Wiper blade minangka piranti sing digunakake kanggo mbusak udan, salju, es, cairan mesin cuci, banyu, utawa lebu saka kaca ngarep kendaraan kanggo nambah visibilitas pengemudi lan ningkatake safety nyopir.Sampeyan kudu duwe wiper kaca mobil china kualitas premium kanggo saben pembalap kanggo nglindhungi nyopir kanthi luwih aman.

  • China Kaca Wiper Grosir supplier

    China Kaca Wiper Grosir supplier

    Nomer Model: SG585

    Pambuka:

    Blade wiper sing dirancang kanthi aerodinamis tanpa bingkai iki nggunakake baja musim semi sing ora bisa dilalekake, sing bisa adaptasi karo kurva kaca ngarep sing beda, lan menehi tampilan nyopir sing jelas.Minangka supplier grosir Wiper Kaca, kita nyedhiyakake adaptor sing wis diinstal U-hook sing bisa mbantu sampeyan nginstal luwih cepet.

     

    Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

    Adaptor: adaptor U-hook

    Ukuran: 12-28

    Garansi: 12 wulan

    Bahan: : POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

    Suhu sing ditrapake: -60 ℃ - 60 ℃

    Layanan: OEM/ODM

     

  • Supplier Wiper Kaca Depan Multi-adaptor

    Supplier Wiper Kaca Depan Multi-adaptor

    Nomer Model: SG701

    Pambuka:

    Ukuran wiper sing beda-beda duwe kisaran tekanan sing beda.Wiper multi-fungsi iki nganggo desain paling anyar, kanthi akeh titik stres, lan kekuwatane ditrapake kanthi merata nalika digunakake, nggawe penglihatan driver luwih jelas lan nggawe wiper luwih pas karo kaca.Minangka Supplier Wiper Kaca, nggawe perjalanan sampeyan aman minangka tujuan asli kita.

     

    Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

    Adaptor: 13 Adaptor POM kanggo 99% model mobil

    Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

    Suhu sing ditrapake: -40 ℃ - 80 ℃

    Garansi: 12 wulan

    OEM/ODM: Sugeng rawuh

     

  • Wiper Blade Mobil Kaca Depan Frameless Universal Anyar Kanthi Kabeh Ukuran

    Wiper Blade Mobil Kaca Depan Frameless Universal Anyar Kanthi Kabeh Ukuran

    Nomer Model: SGA20

    Pambuka:

    Blades wiper datar nduweni gaya lan teknologi sing anyar, kanthi cepet dadi pas standar ing kendaraan anyar.Wiper universal SGA20, kanthi adaptor U-hook, mathuk kanggo 99% mobil Asia.

  • Blades Wiper Logam Mobil Ngarep Ngarep

    Blades Wiper Logam Mobil Ngarep Ngarep

    Model Nomer: SG310

    Pambuka:

    Wiper logam SG310 nggunakake Karet Kelas A, lan panggantos sing apik kanggo lading lawas.Isi ulang blade wiper premium, digawe saka karet alam 100% kualitas paling dhuwur sing diolah nganggo penstabil uv.Grumbulan lan keling kanggo nggabungake pigura sing beda bebarengan.Banjur nggunakake kabel baja warata kanggo nggabungake karo isi ulang karet lan pungkasanipun supaya kabeh bagean liwat claws lan Gunakake mesin X-ray kanggo nyepetake titik kunci, luwih stabil.

  • Kaca Depan Mobil Universal Hybrid Wiper Blade paling apik

    Kaca Depan Mobil Universal Hybrid Wiper Blade paling apik

    Nomer Model: SG320

    Pambuka:

    departemen R&D kita ndadekke potensial upgrade ekstensif.Kanggo ngrampungake iki, macem-macem blade wiper hibrida saiki wis dadi desain sing luwih asli, lan struktur saben komponen luwih cocog lan cocog kanggo ngisi ulang karet lan ekstrusi.

  • Auto Parts Universal Windshield Lima Bagean Wiper Blade

    Auto Parts Universal Windshield Lima Bagean Wiper Blade

    Nomer Model: SG500

    Pambuka:

    Wiper Blades SG500 pas kanggo Kabeh Kinerja Cuaca kanthi adaptor U-Hook pas nganti 99% kendaraan Jepang & Korea.Versi nganyari saka telung bagean wiper.Struktur limang bagean saka wiper, bisa luwih cedhak karo kaca kaca ngarep, nggawe tekanan kesetaraan saka isi ulang karet lan wiping efektif.Lan bahan sing paling apik sing tahan cuaca lan karusakan ultraviolet.

  • Model anyar saka multi-fungsi Frameless wiper blade

    Model anyar saka multi-fungsi Frameless wiper blade

    Nomer Model: SG680

    Pambuka:

    SG680 multi-fungsi wiper Karet alam ditutupi karo Teflon kanggo nggunakake luwih sepi lan nyandhang resistance lan tuwa resistance, lan meets syarat fungsi kuat, desain apik lan kualitas kelas siji.Ana titik stres sing ora kaetung, panggunaan stres sing seragam, nyebabake kahanan nyopir sing luwih jelas, wiper kanthi ukuran sing beda-beda duwe kisaran tekanan sing beda-beda, sing ndadekake wiper luwih pas karo kaca lan menehi perjalanan sing aman.

  • Blade wiper Multifungsi anyar kanggo 99% mobil

    Blade wiper Multifungsi anyar kanggo 99% mobil

    Nomer Model: SG820

    Pambuka:

    Wiper wiper Multifungsi tahan sinar UV, ozon, lan asam, saengga irit kanthi umur sing luwih dawa dibandhingake karo wiper karet konvensional.SG820 dirancang kanthi teknologi canggih njamin tampilan sing cetha, nyedhiyakake drive sing luwih aman.PENGGUNAAN LEBIH EFISIEN LAN LAWAS: Nguji daya tahan ngusap luwih saka setengah yuta kaping ngusap, nyukupi standar keamanan lan daya tahan.

  • Model anyar saka multi-fungsi balok wiper blade

    Model anyar saka multi-fungsi balok wiper blade

    Model Nomer: SG827

    Pambuka:

    SG827 multi-fungsi balok wiper, karet alam ditutupi karo Teflon kanggo nggunakake luwih sepi lan nyandhang resistance lan resistance tuwa, lan meets syarat fungsi kuat, desain apik lan kualitas kelas siji.Anyar, sistem Inovatif pinter karo 14 adaptor, saben wiper wiper pas luwih saka 14 wiper arms-multi-klip beda, langsung lan jangkoan cepet kanggo 99% model kendaraan anyar.