Katalog

1

1. Wiper Logam Premium:

Wiper logam uga disebut wiper wiper tradisional, pigura wis disemprot kaping 3 supaya ora luntur utawa teyeng, stabil banget nalika wping, lan asring diarani kaya gantungan jas lan dipasang kanggo lengen wiper U- Hook, ukuran biasanipun punika 12 "nganti 28".

2. Universal Beam Wiper

Wiper wiper universal dirancang kanthi gaya lan teknologi sing anyar, blades wiper jinis iki ora duwe pigura sing bentuke "gantungan jas" logam.Nanging, wiper nduweni lembaran logam elastis ing struktur karet, jalur logam internal sing ngetrapake tekanan konstan ing sadawane agul-agul, lan spoiler sing dibangun.Iku luwih cilik tinimbang wiper tradisional lan ora ngalangi tampilan driver.

3. Wiper Tugas Berat

Bingkai disemprot kaping 3 supaya ora luntur utawa karat, stabil banget nalika wping, sawetara wiper bis/truk khusus bisa nggawe 40".

4. Wiper mburi

Dadi Good temen maujud sing wilayah luwih gampang diduga kudu manungsa waé liyane, safety pisanan, supaya nandur modhal kathah ing wiper mburi, lan dikembangaké loro wipers wiper mburi multifunctional.Rear wiper agul-agul dirancang kanggo pas karo tangan wiper mburi unik, gampang banget kanggo nginstal, lan duwe kinerja cuaca sing apik,

5. Wiper Multifungsi

Blade wiper multifungsi dirancang kanthi gaya lan teknologi sing anyar, kanthi macem-macem adaptor, lan cocog kanggo 99% kendaraan ing pasar.Wiper wiper jinis iki ora duwe pigura logam "gantungan jas".Nanging, wiper nduweni lembaran logam elastis ing struktur karet.Desain iki ngidini kanggo wangun aerodinamis flatter lan suda swara angin.

6. Wiper Hibrida

Blade wiper hibrida nduweni upgrade ing tampilan lan fungsi, nggabungake kinerja wiper wiper logam kanthi sifat aerodinamis saka blade wiper beam lan cocok kanggo panggantos OE lan upgrade tradisional.Paling akeh digunakake ing seri mobil Jepang lan Korea

7. Wiper Khusus

Gamelan, resik, tanpa coretan lan gampang dipasang.Ora cocok kanggo U/J hook wiper arm.Adaptor setara OE sing wis diinstal khusus kanggo kendaraan nggawe instalasi gampang lan gampang.

8. Wiper mangsa

SG890 Ultra Climate Winter Wiper, minangka piranti sing digunakake kanggo mbusak udan, salju, es, cairan mesin cuci, banyu, lan / utawa lebu saka kaca ngarep kendaraan, pas kanggo 99% mobil Amerika, Eropa lan Asia, fungsi gedhe, isih bisa digunakake. bisa uga ing kahanan nemen lan nggawa kahanan nyopir apik kanggo pelanggan.

9. Wiper Panas

Wiper wiper digawe panas, kanthi nyambungake langsung menyang kutub baterei positif lan negatif kendaraan, gampang dipasang lan dadi panas kanthi otomatis aktif nalika suhu 2 derajat utawa ngisor lan mesin mlaku.Pemanasan cepet mbantu nyegah udan beku, es, salju lan cairan mesin cuci sing nyebabake visibilitas lan nyopir luwih aman.