Beam Wiper Blade

  • Vendor wiper kaca depan mobil Cina

    Vendor wiper kaca depan mobil Cina

    Model Nomer: SG827

    Wiper wiper kaca mobil SG827, dirancang kanthi teknologi canggih njamin wiping sing cetha, nyedhiyakake drive sing luwih aman kanggo pelanggan.Urip sing luwih dawa kanthi kualitas apik, nguji daya tahan luwih saka 500,000 kaping wiping, nyukupi standar keamanan lan daya tahan industri komponen mobil.

  • New Universal Wiper Blades ngarep

    New Universal Wiper Blades ngarep

    Nomer Model: SG580

    Wiper wiper flat ngarep universal tansah populer ing aftermarkets otomotif. Bisa pas karo 99% kendaraan ing pasar. Instalasi sing gampang banget nalika digunakake ing mobil sampeyan.Wiper wiper ngarep universal anyar dilengkapi spoiler aero kanggo nyekel angin nalika nyopir.

  • Wiper Blades Kaca Depan Mobil Tanpa Bingkai Multifungsi

    Wiper Blades Kaca Depan Mobil Tanpa Bingkai Multifungsi

    Model No. SG826

    Frameless Multifungsi paling apikWiper Kaca Depan Mobilnggawe reresik kaca mobil luwih gampang tanpa ngrusak jendhela.Wiper multi-fungsi iki dirancang kanthi aerodinamis kanggo nyuda seret kanthi signifikan, kanthi bagean baja memori sing luwih amba lan luwih kenthel.Daya sing luwih kuwat njaga wiper cedhak karo kaca ngarep.Luwih efisien kanggo Streak Free Clean lan nambah urip panggunaan.Mulane, sopir bisa nikmati visibilitas sing paling apik lan bakal menehi sampeyan pengalaman nyopir sing ora ana alangan.

     

    Nyopir: Nyopir tangan tengen & kiwa.

    Adaptor: 14 Adaptor POM pas kanggo 99% model mobil

    Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

    Garansi: 12 wulan

    OEM/ODM: Sugeng rawuh

    Panggonan Asal: China

  • Wiper wiper kaca ngarep kaca karo multi-adaptor

    Wiper wiper kaca ngarep kaca karo multi-adaptor

    Nomer Model: SG704S

    Pambuka:

    Blades wiper balok multi-fungsi nduweni gaya lan teknologi sing anyar lan cepet dadi pas standar ing kendaraan anyar.Squeegee karet alam tahan retak, pisah lan sobek sing disebabake panas, adhem, cairan wiper kaca lan uyah.

  • Wiper Blade Mutifunctional Anyar kanggo Umume Kendaraan

    Wiper Blade Mutifunctional Anyar kanggo Umume Kendaraan

    Model Nomer: SG800

    Pambuka:

    Blade wiper SG800 minangka jinis adaptor multi, desain deflektor nggawe pas kanggo nyopir kacepetan dhuwur, lan Spoiler TPE ndadekake luwih ayu, alus, ora luntur lan tahan nyandhang.

  • Produsen wiper multifungsi paling apik saka CHINA

    Produsen wiper multifungsi paling apik saka CHINA

    Nomer Model: SG836

    Pambuka:

    Blade wiper multifungsi SG836 kanthi karet kualitas dhuwur kanggo ngusap sing tenang lan efektif / Teflon Coating-Kinerja sing luwih tenang, cocog kanggo kabeh kinerja cuaca.Ukuran prabédan kanthi tekanan baja musim semi sing beda kanggo mesthekake kontak kaca ngarep wiper sing paling optimal kanggo nyopir sing luwih aman kanggo sampeyan