Kabar

  • Napa wiper kaca ngarep ireng lan ora bisa digawe transparan?

    Napa wiper kaca ngarep ireng lan ora bisa digawe transparan?

    Kaping pisanan, nalika wiper digunakake, sing bisa dideleng kanthi mata telanjang utamane yaiku lengen wiper lan wiper wiper.Supaya kita nggawe asumsi ing ngisor iki: 1. Assuming sing wiper mobil punika transparent: bahan mentahan sing dibutuhake uga kudu dijamin kanggo umur ing sunli long-term ...
    Waca liyane
  • Napa Wiper Blades Cepet Buruk?

    Napa Wiper Blades Cepet Buruk?

    Apa sampeyan kerep nemokake wiper wiper ing mobil wis rusak tanpa disadari nalika sampeyan kudu nggunakake wiper wiper, banjur wiwit mikir apa?Ing ngisor iki sawetara faktor sing bakal ngrusak agul-agul lan nggawe rapuh lan kudu diganti kanthi cepet: 1. Cuaca Musiman Duri...
    Waca liyane
  • Apa bedane blade wiper musim dingin lan blade wiper standar?

    Apa bedane blade wiper musim dingin lan blade wiper standar?

    Ora kabeh wiper dirancang kanggo salju.Ing kahanan mangsa sing abot, sawetara wiper kaca ngarep standar bakal wiwit nuduhake pratandha saka cacat, coretan, lan malfunctions.Mulane, yen sampeyan manggon ing wilayah kanthi udan deres lan suhu beku, penting banget kanggo nginstal wiper wiper mangsa ing t ...
    Waca liyane
  • Napa aku kudu milih blade wiper beam?

    Napa aku kudu milih blade wiper beam?

    Saiki, umume kaca ngarep modern dadi luwih mlengkung kanggo nyegah resistensi angin lan nambah kinerja aerodinamis.Wiper tradisional duwe akeh celah sing mbukak lan bagean sing katon, nanging bilah sinar sing unggul ora.Kira-kira 68% mobil ing pasar saiki dilengkapi blade balok ...
    Waca liyane
  • Carane Ngerti Macem-macem Jinis Silikon Wiper Blades?

    Carane Ngerti Macem-macem Jinis Silikon Wiper Blades?

    Ana telung jinis utama wiper mobil silikon, padha karo glathi karet.Wiper kaca ngarep iki diklasifikasikake miturut desain utawa konstruksi pigura, lan sampeyan bisa kanthi cepet ngenali jinis wiper wiper kanthi cepet ing estetika njaba wiper ...
    Waca liyane
  • Ketukan wiper kaca ngarep utawa swara banter 3 gerakan kanggo ngatasi, supaya sampeyan bisa nggunakake kanggo 2 taun liyane

    Ketukan wiper kaca ngarep utawa swara banter 3 gerakan kanggo ngatasi, supaya sampeyan bisa nggunakake kanggo 2 taun liyane

    Nalika nyopir menyang udan, aku nemokake wiper kaca ngarep ora resik lan ngalahake dhewe.Apa tansah ana titik udan sing kabur?Aku ora wani drive ing kacepetan dhuwur.Ana apa?Apa ana lem ing udan lan mobil ora adaptasi?Mengko aku sinau: Kaping pisanan, aku lali nambah ...
    Waca liyane
  • Sawetara perkara sing kudu digatekake nalika sampeyan kudu nggunakake wiper kaca ngarep nalika nyopir

    Sawetara perkara sing kudu digatekake nalika sampeyan kudu nggunakake wiper kaca ngarep nalika nyopir

    Kaya sing wis dingerteni, nalika wiper wiper mobil ngusap, pengaruh ing garis pandang pengemudi ora bisa dihindari.Dadi kanggo pemula, carane nyuda gangguan wiper kaca ing visi nyopir minangka skill nyopir sing kudu dipelajari.Ora preduli yen wiper sampeyan minangka wiper logam, tanpa bingkai ...
    Waca liyane
  • Carane nggunakake wiper wiper mburi?Apa fungsine?

    Carane nggunakake wiper wiper mburi?Apa fungsine?

    Hatchback, SUV, MPV lan kendaraan liyane sing ora duwe desain kothak buntut sing penting kudu dilengkapi wiper wiper mburi, amarga model mobil kasebut kena pengaruh spoiler mburi, lan kaca ngarep mburi gampang kotor amarga limbah sing digulung utawa. wedhi.Dadi, hatchback, SUV, MPV lan ...
    Waca liyane
  • Wiper Elektromagnetik Anyar Bisa Nggawe Revolusi Industri Wiper Blade

    Wiper Elektromagnetik Anyar Bisa Nggawe Revolusi Industri Wiper Blade

    Sampeyan bisa uga ora milih mobil sabanjure adhedhasar ukuran, wangun, utawa efek saka wiper wiper.Nanging bisa uga sampeyan kepincut karo marketing "wiper sensing".Aplikasi paten dening Tesla tanggal 5 September nggambarake "sistem wiper elektromagnetik kanggo kaca depan kendaraan"....
    Waca liyane
  • Carane ngatasi masalah wiper mobil ora bali?

    Carane ngatasi masalah wiper mobil ora bali?

    Wiper ora bali amarga kontak bali ing wiper agul-agul ora ing kontak apik utawa sekring wis burned, lan ora ana sumber daya switch bali.Priksa manawa motor bisa digunakake kanthi normal, utawa priksa manawa wiper macet utawa mbukak sirkuit, utawa priksa manawa hardware ora ...
    Waca liyane
  • 10 tips penting: nggawe wiper kaca ngarep sampeyan bisa luwih dawa

    10 tips penting: nggawe wiper kaca ngarep sampeyan bisa luwih dawa

    Pengoperasian wiper mobil Wiper blade dudu bagean paling larang ing mobil sampeyan, nanging sampeyan ngerti?Ora ana alesan kanggo dheweke tuwa lan mbuwang dhuwit sing ora perlu.Sawise kabeh, pikirake babagan wektu sampeyan kudu nggoleki sing anyar lan nginstal.Apa ora b...
    Waca liyane
  • 4 tandha sampeyan kudu WINDSHIELD Wiper Blades anyar

    4 tandha sampeyan kudu WINDSHIELD Wiper Blades anyar

    Jujur, kapan terakhir sampeyan ngganti wiper kaca depan?Apa sampeyan bocah umur 12 sasi sing ngganti lading lawas saben-saben kanggo efek wiping sing sampurna, utawa jinis "miringake sirah ing wilayah sing reged sing ora bisa diusap"?Kasunyatane yaiku urip desain windshi ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3