Wiper Blade Konvensional

  • Blades Wiper Logam Mobil Ngarep Ngarep

    Blades Wiper Logam Mobil Ngarep Ngarep

    Model Nomer: SG310

    Pambuka:

    Wiper logam SG310 nggunakake Karet Kelas A, lan panggantos sing apik kanggo lading lawas.Isi ulang blade wiper premium, digawe saka karet alam 100% kualitas paling dhuwur sing diolah nganggo penstabil uv.Grumbulan lan keling kanggo nggabungake pigura sing beda bebarengan.Banjur nggunakake kabel baja warata kanggo nggabungake karo isi ulang karet lan pungkasanipun supaya kabeh bagean liwat claws lan Gunakake mesin X-ray kanggo nyepetake titik kunci, luwih stabil.