Kaca Depan Mobil Universal Hybrid Wiper Blade paling apik

Katrangan singkat:

SG320

Nomer Model: SG320

Pambuka:

departemen R&D kita ndadekke potensial upgrade ekstensif.Kanggo ngrampungake iki, macem-macem blade wiper hibrida saiki wis dadi desain sing luwih asli, lan struktur saben komponen luwih cocog lan cocog kanggo ngisi ulang karet lan ekstrusi.


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Rincian produk

Artikel: SG320

Tipe: Universal Hybrid Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 1 POM Adapter kanggo U - hook wiper arm

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: ABS, POM, Cold-rolled sheet, Isi ulang karet alam, Kawat baja datar

Prat 2: Ukuran Range

inch 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Wiper Sato Gawe Mobil Cocog kanggo 99% mobil Asia
Ukuran 14"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG320
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan ABS, POM, Cold-rolled sheet, Isi ulang karet alam, Kawat baja datar posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Desain dinamis

2. Fullly dijamin, apik gayane

3. Low profile, wangun unobtrusive

4. Gampang dipasang ing lengen wiper

5.Bisa digunakake ing tangan Kiri lan Kanan kendaraan

6. Umum-nggunakake vertebra njamin unggul lumahing-tahan kanggo kaca ngarep

7. Teflon ditutupi agul-agul karet kanggo Gamelan, kinerja wiping luwih efisien

8. Wektu urip paling dawa

9. Tingkat swara paling murah ing pasar

10. Highly tahan kanggo rereget lan bledug

11.Cover nglindhungi karet saka UV lan liyane

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita