Wiper Blade Mobil Kaca Depan Frameless Universal Anyar Kanthi Kabeh Ukuran

Katrangan singkat:

SGA 20

Nomer Model: SGA20

Pambuka:

Blades wiper datar nduweni gaya lan teknologi sing anyar, kanthi cepet dadi pas standar ing kendaraan anyar.Wiper universal SGA20, kanthi adaptor U-hook, mathuk kanggo 99% mobil Asia.


Detail Produk

Tag produk

Artikel: SGA 20

Tipe: Universal Frameless Car Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 1 Adaptor POM kanggo 99% mobil Jepang lan Korea

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade Universal Kab Gawe Mobil Cocog kanggo 99% mobil Asia
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SGA 20
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1.Flat wiper glathi fitur gaya babar blas anyar lan teknologi

2. Padha cepet dadi pas standar ing kendaraan anyar.

3. Jinis wiper wiper iki ora duwe pigura logam 'jas gantungan' wangun.Nanging, padha duwe baja spring tensioned mlaku ing struktur karet wiper wiper.

4. Desain iki ngidini kanggo wangun aerodinamis flatter kang nyuda gangguan angin.

5. Cepet banget lan Gampang Panggantos.

6. Cocog kanggo Kabeh Kinerja Cuaca.

7. Isi Ulang Karet karo Lapisan Teflon- Wiping Tenang.

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita