Auto Parts Universal Windshield Lima Bagean Wiper Blade

Katrangan singkat:

SG500

Nomer Model: SG500

Pambuka:

Wiper Blades SG500 pas kanggo Kabeh Kinerja Cuaca kanthi adaptor U-Hook pas nganti 99% kendaraan Jepang & Korea.Versi nganyari saka telung bagean wiper.Struktur limang bagean saka wiper, bisa luwih cedhak karo kaca kaca ngarep, nggawe tekanan kesetaraan saka isi ulang karet lan wiping efektif.Lan bahan sing paling apik sing tahan cuaca lan karusakan ultraviolet.


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Rincian produk

Item: SG500

Tipe: Universal Hybrid Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 1 POM Adapter kanggo U - hook wiper arm

Ukuran: 14"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: ABS, POM, Cold-rolled sheet, Isi ulang karet alam, Kawat baja datar

Prat 2: Ukuran Range

inch 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade Universal Kab Gawe Mobil Cocog kanggo 99% mobil Asia
Ukuran 14"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG500
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan ABS, POM, Cold-rolled sheet, Isi ulang karet alam, Kawat baja datar posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Desain dinamis

2. Kabeh kinerja cuaca

3. Fullly dijamin, apik gayane

4. Low profile, wangun unobtrusive

5. Gampang dipasang ing lengen wiper

6. Bisa digunakake ing kendaraan tangan Kiri lan Kanan

7.Karet alam ditutupi karo Teflon kanggo nggunakake luwih tenang lan nyandhang resistance lan tuwa resistance.

8. Cocog karo kaca ngarep luwih apik.

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita