Wiper kaca mobil cina kualitas premium

Katrangan singkat:

SG828

Model No. SG828

Wiper blade minangka piranti sing digunakake kanggo mbusak udan, salju, es, cairan mesin cuci, banyu, utawa lebu saka kaca ngarep kendaraan kanggo nambah visibilitas pengemudi lan ningkatake safety nyopir.Sampeyan kudu duwe wiper kaca mobil china kualitas premium kanggo saben pembalap kanggo nglindhungi nyopir kanthi luwih aman.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

1. Detail Produk

Bahan sing apik luwih awet: Nggunakake rumus karet kanthi kinerja dhuwur, nduweni resistensi suhu dhuwur, lan tahan suhu rendah, lan ora gampang tuwa lan ngoksidasi.Cocog kanggo macem-macem cuaca.Nduwe efek wiping sing apik lan urip layanan.

Karet sing apik luwih tenang: Nggunakake karet alam, struktur khusus perawatan Teflon, tahan karat, tahan tuwa, tahan suhu dhuwur lan kurang +80 ℃ ~ -45 ℃, ora ana aliran, ora ana deformasi, ora ana embrittlement, anti-tuwa, lan efek pelumas. , scraping luwih sepi lan cetha.

Baja musim semi sing apik luwih cocog: Nggunakake lembaran baja mangan karbon dhuwur SK6 serpihan memori berkualitas tinggi, tungku suhu dhuwur kanggo finalisasi.Ditrapake kanggo kaca ngarep karo lumahing sudhut mlengkung beda, area wiping luwih imbang lan stabil.

 

Spesifikasi Produk

Artikel: SG828

Tipe: Kualitas PremiumOtomotif wiper kaca depan cina

Nyopir: Nyopir tangan tengen & kiwa.

Adaptor: Adaptor POM pas kanggo 99% model mobil

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Garansi: 12 wulan

OEM/ODM: Sugeng rawuh

Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949

Panggonan Asal: China

 

Detail Ukuran

wiper wiper

 

Mesin Testing

Kita duwe mesin lan buruh profesional kanggo nguji bahan mentah, produk setengah rampung lan produk rampung, lan duwe standar kualitas produk.Kayata tes semprotan uyah, tes UV, tes kinerja lan liya-liyane.

 3. Mesin Testing

Babagan Pabrik

4. Babagan Pabrik

Xiamen Dadi Good Auto Parts minangka pimpinan pabrikanWiper kaca depan Chinakanggo luwih saka 18 karo, lan kita duwe lengkap seriuswiper wipers, kalebu Wiper Logam, Wiper Universal, Wiper Tugas Berat, Wiper Belakang, Wiper Multifungsi, Wiper Hibrida, Wipers Khusus, Wiper Musim Dingin, lan Wiper Dipanasake, supaya kita bisa nyukupi panjaluk wiper wiper ing pasar ing saindenging jagad.

Kita duwe kapasitas produksi sing kuwat lan rong jalur produksi liyane kanggo pesenan sing penting kanggo nyekel musim puncak kanggo para pelanggan.Buruh profesional kanthi pengalaman luwih saka 6 taun, nglindhungi pangiriman kualitas premium kanggo para pelanggan.Lan duwe Tim R&D dhewe kanggo ngembangake wiper anyar lan nambah wiper kanggo nyukupi panjaluk pelanggan.

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun lan reputasi sing apik, kabeh pelanggan sing kerja sama puas banget karo kualitas premium sing apik wiper kaca depan cina,kita ngarep-arep dadi pilihan pisanan customer tansah!!!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita