Vendor wiper kaca depan mobil Cina

Katrangan singkat:

SG827

Model Nomer: SG827

Wiper wiper kaca mobil SG827, dirancang kanthi teknologi canggih njamin wiping sing cetha, nyedhiyakake drive sing luwih aman kanggo pelanggan.Urip sing luwih dawa kanthi kualitas apik, nguji daya tahan luwih saka 500,000 kaping wiping, nyukupi standar keamanan lan daya tahan industri komponen mobil.


Detail Produk

Tag produk

Bagian 1: Presentasi Detail Produk:

 Blade wiper mobil

Wiper kaca depan mobilkanggo sampeyan kanthi fungsi gedhe!18 adaptor POM kanggo pilihan sampeyan, cocog kanggo 99,9% mobil Asia, Eropa, Amerika ing pasar, siji adaptor U-hook mathuk kanggo kendaraan Jepang lan Korea.Ora preduli apa model mobil pelanggan, anggere padha teka ing toko online utawa offline, padha bisa nemokake pas sing cocog karowiperlengen.

Ikiwiper kaca depan mobilnggunakake isi ulang karet alam, diimpor saka Thailand.Lumahing wis dianggep karo Teflon kanggo mesthekake yen ingwiperora noiseless, resik lan ora rereged kaca nalika digunakake.Bahan baja spring SK6 sing unggul nyegah logam saka karat dening udan lan pewarnaan kaca.Kualitas dhuwur, standar dhuwur, minangka salah sawijining sing paling laris.

 

Part 2: Spesifikasi Teknis:

Artikel: SG827

Tipe: Multi fitting Beam Wiper

Adaptor: 18 Adaptor POM kanggo 99% model kendaraan

Bahan: POM, PVC spoiler, Zinc-alloy, Sk6 spring steel, Isi ulang karet alam

Suhu sing ditrapake: -60 ℃ - 60 ℃

Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949

Garansi: 12 wulan

OEM/ODM: Sugeng rawuh

Panggonan Asal: Kaca mobilwiper wipers supplier saka China

 

Prat 3: Ukuran Range

wiper wiper

 

Bagean 4: Sertifikasi Internasional NO.1!Sertifikat IATF 16949

Kita dadi Top 10Vendor Pabrik Wiper Bladeing China, kanthi kualitas wiper sing dhuwur, produktivitas dhuwur, daya saing sing kuat lan kemampuan sing apik kanggo perbaikan terus-terusan, lan duwe kontrol rantai pasokan sing apik lan biaya-efektif ing produk wiper kita.Kajaba iku, kita duwe departemen R&D dhewe kanggo ngrancang wiper anyar lan nganyarke saikiwiper kaca depan mobil,maksimum 18 adaptor kanggo nggunakake ing kendaraan beda ing pasar, fungsi amba lan terus nganyarke kanggo ketemu dikarepake pasar.

sertifikat wiper

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita