Hyrid Wiper Blade

  • Kaca Depan Mobil Universal Hybrid Wiper Blade paling apik

    Kaca Depan Mobil Universal Hybrid Wiper Blade paling apik

    Nomer Model: SG320

    Pambuka:

    departemen R&D kita ndadekke potensial upgrade ekstensif.Kanggo ngrampungake iki, macem-macem blade wiper hibrida saiki wis dadi desain sing luwih asli, lan struktur saben komponen luwih cocog lan cocog kanggo ngisi ulang karet lan ekstrusi.

  • Auto Parts Universal Windshield Lima Bagean Wiper Blade

    Auto Parts Universal Windshield Lima Bagean Wiper Blade

    Nomer Model: SG500

    Pambuka:

    Wiper Blades SG500 pas kanggo Kabeh Kinerja Cuaca kanthi adaptor U-Hook pas nganti 99% kendaraan Jepang & Korea.Versi nganyari saka telung bagean wiper.Struktur limang bagean saka wiper, bisa luwih cedhak karo kaca kaca ngarep, nggawe tekanan kesetaraan saka isi ulang karet lan wiping efektif.Lan bahan sing paling apik sing tahan cuaca lan karusakan ultraviolet.