Produk

  • IATF16949 China Produsèn wiper alus

    IATF16949 China Produsèn wiper alus

    Nomer Model: SG530

    MinangkaProdusen wiper wiper alus China, kita duwe departemen R&D dhewe kanggo ngrancang wiper anyar lan nganyarke wiper saiki, kanggo ketemu owah-owahan pasar.SG 530 minangka produk sing dikembangake miturut kualitas sing paling murah lan apik, cocok kanggo kabeh cuaca kanthi efek wiping sing apik.

  • Wiper Blades Tanpa Tulang Kualitas Tinggi

    Wiper Blades Tanpa Tulang Kualitas Tinggi

    Nomer Model: SG620

    Wiper wiper tanpa balung ngarep sing berkualitas mesthi populer ing pasar pasar otomotif. Bisa pas 99% kendaraan ing pasar. Instalasi sing gampang banget nalika digunakake ing mobil sampeyan.Blades wiper tanpa balung kualitas premium dilengkapi spoiler aero kanggo nyekel tenaga angin nalika nyopir.Penting banget kanggo duwe wiper kaca depan tanpa balung sing berkualitas ing mobil sampeyan supaya bisa nyopir kanthi aman.

  • Wiper Kaca Mobil Kualitas OEM

    Wiper Kaca Mobil Kualitas OEM

    Model Nomer: SG910

    Iki minangka desain wiper logam khusus sing digunakake ing bus.Kualitas dhuwur 1.4mm kekandelan karo galvanis seng baja bisa meets OEM safety lan kekiatan standar.Minangka supplier wiper kaca mobil profesional, kita luwih nyaranake desain iki kanggo bus, amarga luwih unggul tinimbang wiper wiper konvensional sing paling apik.

  • Wiper kaca mobil cina kualitas premium

    Wiper kaca mobil cina kualitas premium

    Model No. SG828

    Wiper blade minangka piranti sing digunakake kanggo mbusak udan, salju, es, cairan mesin cuci, banyu, utawa lebu saka kaca ngarep kendaraan kanggo nambah visibilitas pengemudi lan ningkatake safety nyopir.Sampeyan kudu duwe wiper kaca mobil china kualitas premium kanggo saben pembalap kanggo nglindhungi nyopir kanthi luwih aman.

  • Vendor wiper kaca depan mobil Cina

    Vendor wiper kaca depan mobil Cina

    Model Nomer: SG827

    Wiper wiper kaca mobil SG827, dirancang kanthi teknologi canggih njamin wiping sing cetha, nyedhiyakake drive sing luwih aman kanggo pelanggan.Urip sing luwih dawa kanthi kualitas apik, nguji daya tahan luwih saka 500,000 kaping wiping, nyukupi standar keamanan lan daya tahan industri komponen mobil.

  • China Kaca Wiper Grosir supplier

    China Kaca Wiper Grosir supplier

    Nomer Model: SG585

    Pambuka:

    Blade wiper sing dirancang kanthi aerodinamis tanpa bingkai iki nggunakake baja musim semi sing ora bisa dilalekake, sing bisa adaptasi karo kurva kaca ngarep sing beda, lan menehi tampilan nyopir sing jelas.Minangka supplier grosir Wiper Kaca, kita nyedhiyakake adaptor sing wis diinstal U-hook sing bisa mbantu sampeyan nginstal luwih cepet.

     

    Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

    Adaptor: adaptor U-hook

    Ukuran: 12-28

    Garansi: 12 wulan

    Bahan: : POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

    Suhu sing ditrapake: -60 ℃ - 60 ℃

    Layanan: OEM/ODM

     

  • New Universal Wiper Blades ngarep

    New Universal Wiper Blades ngarep

    Nomer Model: SG580

    Wiper wiper flat ngarep universal tansah populer ing aftermarkets otomotif. Bisa pas karo 99% kendaraan ing pasar. Instalasi sing gampang banget nalika digunakake ing mobil sampeyan.Wiper wiper ngarep universal anyar dilengkapi spoiler aero kanggo nyekel angin nalika nyopir.

  • Wiper Blades Kaca Depan Mobil Tanpa Bingkai Multifungsi

    Wiper Blades Kaca Depan Mobil Tanpa Bingkai Multifungsi

    Model No. SG826

    Frameless Multifungsi paling apikWiper Kaca Depan Mobilnggawe reresik kaca mobil luwih gampang tanpa ngrusak jendhela.Wiper multi-fungsi iki dirancang kanthi aerodinamis kanggo nyuda seret kanthi signifikan, kanthi bagean baja memori sing luwih amba lan luwih kenthel.Daya sing luwih kuwat njaga wiper cedhak karo kaca ngarep.Luwih efisien kanggo Streak Free Clean lan nambah urip panggunaan.Mulane, sopir bisa nikmati visibilitas sing paling apik lan bakal menehi sampeyan pengalaman nyopir sing ora ana alangan.

     

    Nyopir: Nyopir tangan tengen & kiwa.

    Adaptor: 14 Adaptor POM pas kanggo 99% model mobil

    Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

    Garansi: 12 wulan

    OEM/ODM: Sugeng rawuh

    Panggonan Asal: China

  • Supplier Wiper Kaca Depan Multi-adaptor

    Supplier Wiper Kaca Depan Multi-adaptor

    Nomer Model: SG701

    Pambuka:

    Ukuran wiper sing beda-beda duwe kisaran tekanan sing beda.Wiper multi-fungsi iki nganggo desain paling anyar, kanthi akeh titik stres, lan kekuwatane ditrapake kanthi merata nalika digunakake, nggawe penglihatan driver luwih jelas lan nggawe wiper luwih pas karo kaca.Minangka Supplier Wiper Kaca, nggawe perjalanan sampeyan aman minangka tujuan asli kita.

     

    Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

    Adaptor: 13 Adaptor POM kanggo 99% model mobil

    Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

    Suhu sing ditrapake: -40 ℃ - 80 ℃

    Garansi: 12 wulan

    OEM/ODM: Sugeng rawuh

     

  • Wiper wiper kaca ngarep kaca karo multi-adaptor

    Wiper wiper kaca ngarep kaca karo multi-adaptor

    Nomer Model: SG704S

    Pambuka:

    Blades wiper balok multi-fungsi nduweni gaya lan teknologi sing anyar lan cepet dadi pas standar ing kendaraan anyar.Squeegee karet alam tahan retak, pisah lan sobek sing disebabake panas, adhem, cairan wiper kaca lan uyah.

  • Wiper Blade Mobil Kaca Depan Frameless Universal Anyar Kanthi Kabeh Ukuran

    Wiper Blade Mobil Kaca Depan Frameless Universal Anyar Kanthi Kabeh Ukuran

    Nomer Model: SGA20

    Pambuka:

    Blades wiper datar nduweni gaya lan teknologi sing anyar, kanthi cepet dadi pas standar ing kendaraan anyar.Wiper universal SGA20, kanthi adaptor U-hook, mathuk kanggo 99% mobil Asia.

  • Wiper Blade Mutifunctional Anyar kanggo Umume Kendaraan

    Wiper Blade Mutifunctional Anyar kanggo Umume Kendaraan

    Model Nomer: SG800

    Pambuka:

    Blade wiper SG800 minangka jinis adaptor multi, desain deflektor nggawe pas kanggo nyopir kacepetan dhuwur, lan Spoiler TPE ndadekake luwih ayu, alus, ora luntur lan tahan nyandhang.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2