IATF16949 China Produsèn wiper alus

Katrangan singkat:

SG530

Nomer Model: SG530

MinangkaProdusen wiper wiper alus China, kita duwe departemen R&D dhewe kanggo ngrancang wiper anyar lan nganyarke wiper saiki, kanggo ketemu owah-owahan pasar.SG 530 minangka produk sing dikembangake miturut kualitas sing paling murah lan apik, cocok kanggo kabeh cuaca kanthi efek wiping sing apik.


Detail Produk

Tag produk

https://www.chinahongwipers.com/

Part 1: Kaluwihan produk

Minangka ndhuwur 10Produsen wiper wiper alus China, luwih saka 18 taun pengalaman ing aftermarkets otomotif.Tujuane yaiku nampilake awake dhewe minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya lan bisa dipercaya lan kita nggolek kolaborasi jangka panjang ing pasar global.Lan kita terus nambah kualitas lan produktivitas produk kita:

1. Desain konektor POM sing prasaja: Gampang dipasang ing lengen wiper, 5 detik kanggo nginstal.

2.We nggunakake bahan baku utama, iku pas kanggo kabeh kinerja cuaca.

3.Karet alam ditutupi karo Teflon kanggo nggunakake luwih tenang lan nyandhang resistance lan tuwa resistance.Karet kualitas dhuwur kanggo wiping sing tenang lan efektif / Teflon Coating-Kinerja sing luwih tenang.

4. Cocog kanggo paling U - shaped / U pancing mobil lengen wiper

5. Ukuran prabédan karo tekanan beda saka spring baja kanggo nggawe manawa wiper kontak kaca ngarep paling luweh kanggo driving luwih aman kanggo sampeyan

6. Baja spring SK6 minangka perawatan elektroforesis lan ora gampang teyeng.

 

Bagean 2: Spesifikasi Teknis

Artikel: SG530

Tipe:Wiper alus China

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 1 konektor POM kanggo umume mobil Jepang lan Korea

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

 

Prat 3: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

Bagean 4:Produsen wiper wiper alus Chinakanthi Sertifikat IATF16949

sertifikat wiper

Pabrik Xiamen Dadi Apik menehi pilihan wiper lan ukuran sing paling populer lan kualitas produk sing paling apik kanggo pelanggan.Lan desain OEM bisa ditampa, kita bisa nyelehake merek sampeyan ing wiper wiper lan nggawe desain kanggo kemasan wiper sampeyan.Kanthi wiper kualitas apik sing dikontrol, sistem pasokan bahan mentah sing stabil, lan kabeh bahan mentah kudu ngliwati kabeh tes (kateguhan, kekuatan, lan resistensi tuwa) ing tenaga kerja, lan kekuatan pabrik sing kuwat, kita wis entuk sertifikat IATF 16949.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan, kita bakal tansah ing tugas nalika sampeyan perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita