Wiper wiper kaca ngarep kaca karo multi-adaptor

Katrangan singkat:

SG704S

Nomer Model: SG704S

Pambuka:

Blades wiper balok multi-fungsi nduweni gaya lan teknologi sing anyar lan cepet dadi pas standar ing kendaraan anyar.Squeegee karet alam tahan retak, pisah lan sobek sing disebabake panas, adhem, cairan wiper kaca lan uyah.


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Rincian produk

Artikel: SG704S

Tipe: Multi-fungsi Frameless Car Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 10 Adaptor POM kanggo 99% model mobil

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade multi-fungsi Gawe Mobil Cocog kanggo 99% model mobil
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG704S
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Gampang kanggo pas--5 detik kanggo nginstal.

2.Cocok kanggo kabeh kinerja cuaca.

3.Karet kualitas dhuwur kanggo wiping sing tenang lan efektif / Teflon Coating-Kinerja sing luwih tenang.

4. Luwih pas karo kaca ngarep.

5. Cocog kanggo 99% kendaraan Amerika, Eropa lan Asia.

6. Ukuran prabédan kanthi tekanan baja musim semi sing beda kanggo mesthekake kontak kaca ngarep wiper sing paling optimal kanggo nyopir luwih aman kanggo sampeyan

7. Multi-Adaptor

Sistem adaptor anyar lan cerdas Sistem inovatif kanthi 10

adaptor, saben wiper wiper pas luwih saka 10 macem-macem wiper lengen-multi-clip, jangkoan langsung lan cepet kanggo model kendaraan anyar.

Cocog kanggo nyopir tangan kiwa lan tengen

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita