Supplier Wiper Kaca Depan Multi-adaptor

Katrangan singkat:

SG701

Nomer Model: SG701

Pambuka:

Ukuran wiper sing beda-beda duwe kisaran tekanan sing beda.Wiper multi-fungsi iki nganggo desain paling anyar, kanthi akeh titik stres, lan kekuwatane ditrapake kanthi merata nalika digunakake, nggawe penglihatan driver luwih jelas lan nggawe wiper luwih pas karo kaca.Minangka Supplier Wiper Kaca, nggawe perjalanan sampeyan aman minangka tujuan asli kita.

 

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 13 Adaptor POM kanggo 99% model mobil

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Suhu sing ditrapake: -40 ℃ - 80 ℃

Garansi: 12 wulan

OEM/ODM: Sugeng rawuh

 


Detail Produk

Tag produk

Bagian 1: Presentasi Detail Produk:

https://www.chinahongwipers.com/

  1. 1 + 13 adaptor POM kanggo sampeyan milih, pas kanggo 99% mobil ing pasar
  2. Gesper tengah POM: awet, nyandhang-resistance lan kekuatan
  3. Isi Ulang Karet Alami Thailand: dilapisi Teflon, tahan nyandhang lan karet tahan tuwa
  4. Double Spring Steel ing njero: mbantu wiper pas karo kaca ngarep
  5. Spoiler PVC: tahan nyandhang, lan desain deflektor nggawe wiper pas kanggo nyopir kacepetan dhuwur.
  6. POM End Cap: awet, nyandhang-resistance lan kekuatan

Part 2: Spesifikasi Teknis:

Artikel: SG701

Tipe: Multi-fungsi Frameless Car Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 13 Adaptor POM kanggo 99% model mobil

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Suhu sing ditrapake: -40 ℃ - 80 ℃

Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949

Garansi: 12 wulan

OEM/ODM: Sugeng rawuh

Panggonan Asal: ChinaSupplier Wiper Kaca Depan

 

Prat 3: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

Bagean 4: Sistem QC sing kuat

Minangka ndhuwurSupplier Wiper Kaca Depaning China, kita tansah nambah kualitas lan layanan, link produksi minangka ngisor:

1.Bahan mentah kudu ngliwati kabeh tes (kateguhan, kekuatan lan resistensi tuwa) ing tenaga kerja kita

2. Spoiler bakal dites ing mesin UV luwih saka 72 jam, ora bakal dadi putih lan metu saka wangun

3.All radian saka baja spring bakal kontrol dening komputer lan mriksa maneh dening buruh experienced kita

4. Isi ulang karet kita bakal ngliwati tes 72 jam ing mesin UV, ora bakal owah

Kualitas wiper wiper kita dikontrol ing saben tautan kanggo njamin kinerja sing paling apik.

 https://www.chinahongwipers.com/

https://www.chinahongwipers.com/

We aresupplier wiper kaca depaning China luwih saka 18 taun, kita ngerti sing wiper karo katon padha utawa malah padha, sanajan packaging katon padha, nanging biaya final bakal beda banget, iki amarga sawetara beda ora katon dening mripat wuda, kayata materi nggunakake wiper lan packaging;

 

Minangka ndhuwurSupplier Wiper Kaca Depaning China, perusahaan kita attaches ageng wigati kanggo reputasi lan pembangunan mangsa kita pelanggan, supaya kita nyedhiyani pelanggan karo wiper kualitas apik lan ketemu kabutuhan pasar.Kanggo sawetara pelanggan sing nggawe produk dhuwur, kita uga duwe kualitas sing padha karo wiper OE.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita