Wiper Blades Kaca Depan Mobil Tanpa Bingkai Multifungsi

Katrangan singkat:

SG826

Model No. SG826

Frameless Multifungsi paling apikWiper Kaca Depan Mobilnggawe reresik kaca mobil luwih gampang tanpa ngrusak jendhela.Wiper multi-fungsi iki dirancang kanthi aerodinamis kanggo nyuda seret kanthi signifikan, kanthi bagean baja memori sing luwih amba lan luwih kenthel.Daya sing luwih kuwat njaga wiper cedhak karo kaca ngarep.Luwih efisien kanggo Streak Free Clean lan nambah urip panggunaan.Mulane, sopir bisa nikmati visibilitas sing paling apik lan bakal menehi sampeyan pengalaman nyopir sing ora ana alangan.

 

Nyopir: Nyopir tangan tengen & kiwa.

Adaptor: 14 Adaptor POM pas kanggo 99% model mobil

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Garansi: 12 wulan

OEM/ODM: Sugeng rawuh

Panggonan Asal: China


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Detail Produk

https://www.chinahongwipers.com/

Wiper Blade Tenang: Karet alam kanthi lapisan Teflon nyedhiyakake wiping sing lancar lan tanpa gangguan.

Cocok Sampurna: 1 + 14 adaptor POM nyedhiyakake jangkoan kanggo 99 persen kendaraan ing pasar.Adaptor kualitas OE, setelan wiper profesional kanggo mobil sampeyan.

Gampang Instal: KitaWiper Kaca Depan Mobilnginstal ing sawetara detik karo adaptor.

Spesifikasi Produk

Artikel: SG826

Tipe: Multifungsi FramelessWiper Kaca Depan Mobil

Nyopir: Nyopir tangan tengen & kiwa.

Adaptor: 14 Adaptor POM pas kanggo 99% model mobil

Bahan: POM, PVC, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Garansi: 12 wulan

OEM/ODM: Sugeng rawuh

Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949

Panggonan Asal: China

 

Part 2: Details ukuran

 wiper wiper

Part 3: Peralatan Testing

Sistem Kontrol Kualitas

Kabeh rincian nemtokake kualitas produk final.Kualitas luwih dhisik lan Win-win mesthi dadi nilai inti.

 https://www.chinahongwipers.com/ Sistem Kontrol Mutu-2

 

  1. Bahan mentah kudu ngliwati kabeh tes (kateguhan, kekuwatan, lan resistensi tuwa) ing tenaga kerja kita.
  2. Spoiler bakal dites ing mesin UV liwat 72 jam, iku ora bakal dadi putih lan metu saka wangun.
  3. Kabeh radian baja spring bakal dikontrol dening komputer lan dicenthang maneh dening buruh sing berpengalaman.
  4. Isi ulang karet kita bakal ngliwati tes 72 jam ing mesin UV, ora bakal owah.
  5. Tes produk sing wis rampung kalebu suhu dhuwur lan sithik, tes zona O, tes semprotan uyah, lan tes kinerja.

Part 4: Kategori Produk

https://www.chinahongwipers.com/

Xiamen Dadi Good Auto Parts minangka pimpinan pabrikanWiper Kaca Depan Mobilsolusi kanggo luwih saka 18 taun ing China, utamané nutupi Premium Metal Wiper, Universal Beam Wiper, Heavy Duty Wiper, Rear Wipers, Multifunctional Frameless Wipers, Sato Wiper, khusus Wiper, Winter Wipers lan digawe panas Wiper.Kita ngasilake produk sing berkualitas, lan wiper cocog karo 99% kendaraan.SO GOOD nduweni kemampuan kanggo ngembangake produk anyar miturut kabutuhan pelanggan.

 

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun lan reputasi sing apik, SO GOOD wis diakoni minangka mitra sing bisa dipercaya dening para pelanggan merek global, mula kita yakin manawa perusahaan kita bakal dadi mitra sing apik kanggo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita