Wiper Blades Tanpa Tulang Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

SG620

Nomer Model: SG620

Wiper wiper tanpa balung ngarep sing berkualitas mesthi populer ing pasar pasar otomotif. Bisa pas 99% kendaraan ing pasar. Instalasi sing gampang banget nalika digunakake ing mobil sampeyan.Blades wiper tanpa balung kualitas premium dilengkapi spoiler aero kanggo nyekel tenaga angin nalika nyopir.Penting banget kanggo duwe wiper kaca depan tanpa balung sing berkualitas ing mobil sampeyan supaya bisa nyopir kanthi aman.


Detail Produk

Tag produk

Nomer Model: 620

Pambuka:

 620 wiper tanpa balung

ngarep kualitas dhuwurwiper tanpa balungkaro multi adaptor pas kanggo 99% mobil ing pasar.adaptor POM kang awet, nyandhang-resistance lan kekuatan.

Isi Ulang Karet Alami: dilapisi Teflon, tahan nyandhang lan karet tahan tuwa sing diimpor saka Thailand.

Baja Spring SK6 Tunggal: Iku cocog karo kaca ngarep banget lan ora bisa dilalekake lan tahan karat, ketahanan.

TPR Spoiler: nyandhang-resistance, kateguhan, fastness lan nyandhang-resistance.Desain deflektor nggawe wiper tanpa balung pas kanggo nyopir kacepetan dhuwur.

Parameter produk:

Artikel: SG620

Tipe: boneless ngarepwiper wipers

Nyopir: nyopir tangan kiwa

Adaptor: 15 adaptor POM pas kanggo 99% pasar kendaraan

Ukuran: 12-28

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, TPR, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949

 

Kaluwihan produk:

Dirancang khusus tanpa balungwiper wipers karo multi-adaptor lan wis pasar domestik dhewe patent.TPR spoiler lan diimpor Thailand karet alam ditutupi karo Teflon, lubricity kuwat, nyandhang resistance lan resistance tuwa.Minangka vendor produsen sakawiper kaca depans, kualitas minangka inti saka kabeh aktivitas kita.Wiper wiper tanpa balung ngarep desain anyar iki bakal mbantu sampeyan nyekel pasar anyar lan menang bisnis sing luwih apik. Sampeyan kudu duwe wiper kaca depan tanpa balung kualitas premium kanggo saben pembalap kanggo nglindhungi nyopir kanthi luwih aman.

 

Sistem Kontrol Kualitas sing Ketat lan Standar:

Kualitas minangka inti saka kabeh aktivitas.Stable lan kualitas apik minangka basis kanggo kerjasama karo pelanggan.Sistem kontrol kualitas sing ketat kita ing ngisor iki:

1.Kabeh bahan mentah kudu ngliwati kabeh tes ing tenaga kerja, kalebu pengepakan bahan mentah (kotak warna, kothak pvc, lsp)
2. Spoiler blade wiper boneless kudu dites ing mesin UV luwih saka 72 jam, ora bakal dadi putih lan metu saka wangun.
3.Using komputer kanggo ngontrol kabeh radian saka spring steel.and sinaoni maneh dening buruh profesional kita.
4.Boneless Wiper Rubber Refills kudu liwati 72 jam test ing mesin UV.Lan mesin tes tension

5.Wiping kinerja kudu dites liwat 50,0000bunder.

 

Kanthi pengalaman 18+ taun manufaktur wiper wiper tanpa balung ngarep lan wiper mburi ing industri bagean otomotif, kita ora mung fokus ing kontrol kualitas wiper, desain lan revisi wiper anyar, nanging uga peduli babagan layanan sawise dodolan.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun lan reputasi sing apik, kabeh pelanggan sing kerja sama puas banget karo kualitas premium sing apikwiper tanpa balung,kita ngarep-arep dadi pilihan pisanan customer tansah!

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita