Best Snow Winter Clear View Multifunctional Dipanaskan Car Wiper Blades

Katrangan singkat:

SG907

Model Nomer: SG907

Pambuka:

Wiper wiper digawe panas, kanthi nyambungake langsung menyang kutub baterei positif lan negatif kendaraan, gampang dipasang lan dadi panas kanthi otomatis aktif nalika suhu 2 derajat utawa ngisor lan mesin mlaku.Pemanasan cepet mbantu nyegah udan beku, es, salju lan cairan mesin cuci sing nyebabake visibilitas lan nyopir luwih aman.


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Rincian produk

Artikel: SG907

Tipe: Multi-fungsi Frameless Car Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 13 Adaptor POM kanggo 99% model mobil

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: POM, TPR, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade multi-fungsi Gawe Mobil Cocog kanggo 99% model mobil
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG907
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan POM, TPR, Zinc-alloy, Sk6, Isi ulang karet alam posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Nyambung gampang kanggo baterei kendaraan ing menit.

2. Miwiti panas langsung ing cuaca kadhemen nyegah pembekuan mbangun munggah ing kaca ngarep.

3. Mulai dadi panas ing 5 Detik

4. Rated Voltage punika 12V / 24V.

5. Saben paket wis unit kontrol sing makaryakke independen.

6. Wiper pemanasan multifungsi, bisa beda-beda

7. Adaptor pas kanggo 99% kendaraan Amerika, Eropa, Korea & Jepang dll.

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk