Blade wiper Multifungsi anyar kanggo 99% mobil

Katrangan singkat:

SG820

Nomer Model: SG820

Pambuka:

Wiper wiper Multifungsi tahan sinar UV, ozon, lan asam, saengga irit kanthi umur sing luwih dawa dibandhingake karo wiper karet konvensional.SG820 dirancang kanthi teknologi canggih njamin tampilan sing cetha, nyedhiyakake drive sing luwih aman.PENGGUNAAN LEBIH EFISIEN LAN LAWAS: Nguji daya tahan ngusap luwih saka setengah yuta kaping ngusap, nyukupi standar keamanan lan daya tahan.


Detail Produk

Tag produk

Part 1: Rincian produk

Artikel: SG820

Tipe: Multi-fungsi Frameless Car Wiper

Nyopir: Nyopir kiwa lan tengen

Adaptor: 14 Adaptor PPT kanggo 99% model mobil

Ukuran: 12"-28"

Garansi: 12 wulan

Bahan: PPT, Ptv+PP, Sk6, Isi ulang karet alam

Prat 2: Ukuran Range

inch 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
mm 300 325 350 375 400 425 450 475 500 525 550 575 600 625 650 675 700

 

 

Part 3: Spesifikasi Teknis:

Jinis Wiper Blade multi-fungsi Gawe Mobil Cocog kanggo 99% model mobil
Ukuran 12"-28" Panggonan Asal Xiamen, China
Jeneng merek Uniblade utawa OEM / ODM Nomer Model SG820
Suhu sing ditrapake -60 ℃ -60 ℃ MOQ 5.000 pcs
OEM/ODM Sugeng rawuh Jaminan Jaminan Perdagangan
Kintunan Angkutan udara / angkutan laut / ekspres warna ireng
Bahan PPT, Ptv+PP, Sk6, Isi ulang karet alam posisi Ngarep
Paket Kotak Warna, Blister Sertifikasi ISO9001 & IATF

Bagean 4: FITUR & MANFAAT

1. Luwih cepet lan luwih gampang kanggo ngganti-2 Detik.

2. Penampilan & Upgrade Fungsi

3.Kabeh Kinerja Cuaca.

4. Isi Ulang Karet Alam kanthi Lapisan Teflon - luwih tenang lan luwih resik nalika Ngusap.

5. Cocog kanggo 99% kendaraan Amerika, Eropa lan Asia.

6.PPT Border: Luwih awet, nyandhang-tahan lan kekuatan

7. Desain deflektor nggawe wiper pas kanggo nyopir kacepetan dhuwur

8.Single SK6 spring baja: More pasukan seragam lan stabil, mathuk kaca ngarep luwih

Bagean 5: Peralatan tes maju

1.Karat resistance, dites dening uyah semprotan kanggo 72 jam

2.Lenga lan solvent resistance

3. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik (-40 ℃ ~ 80 ℃)

4. Good resistance UV, dites dening mesin testing ozon kanggo 72 jam

5.Folding lan mulet resistance

6. Wear-resisting

7. Good scraping kinerja, resik, streak-free, sepi

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita