Napa Wiper Blades Cepet Buruk?

Apa sampeyan kerep nemokake wiper wiper ing mobil wis rusak tanpa disadari nalika sampeyan kudu nggunakake wiper wiper, banjur wiwit mikir apa?Ing ngisor iki sawetara faktor sing bakal ngrusak agul-agul lan nggawe rapuh lan kudu diganti sanalika bisa:

 

1. Cuaca mangsan

Sajrone gelombang panas, wiper kaca ngarep sampeyan biasane kena sinar srengenge langsung nganti suwe, nyebabake karusakan luwih cepet.Ing mangsa adhem, arus kadhemen bisa nyebabake karusakan sing padha amarga ekspansi banyu dadi es.

 

Solusi:

Nalika cuaca panas banget lan sampeyan ngerti manawa sampeyan ora bakal lunga menyang endi wae, coba parkir mobil sampeyan ing papan sing adhem utawa gunakake tutup kaca ngarep yen bisa.